Aktuálne vyjadrenie z VUB leasingu je nasledovné:

Plne chápem situáciu Vašich členov, bohužiaľ nedotýka sa len Vás, ale množstva iných podnikateľov a spoločnosti. Momentálne pripravujeme proces riešenia odkladov splátok, o možnosti odloženia splátok Vás bude informovať p. Gondeková ako náhle to budeme mať sfinalizované.

Ak by ste už dnes vedeli o nejakom akútnom probléme u niektorých Vašich členov, tak sa môžu už teraz obrátiť na p. Gondekovú so žiadosťou o odklad splátok, ktorá následne posunie žiadať na kompetentného zamestnanca. Avšak ak ešte chvíľu viete vydržať, tak odporúčam počkať na finálne riešenie, ktoré bude v priebehu pár dní. Určite Vás budeme informovať.  Spoluprácu s Vašou komorou si veľmi vážime a verím, že budeme vedieť pomôcť Vašim členom v tejto neľahkej situácii.

Doplnené dňa: 7.4.2020

Zatiaľ bol schválený odklad splátok len pre úvery, lízing tam zatiaľ nebol riešený, čakáme na finálne znenie zákona. Pripravujeme pre Vás aj aktualizovanú ponuku financovania so zníženými úrokovými sadzbami.  V priebehu budúceho týždňa Vás bude informovať p. Gondeková.